Taylor & Francis Group

 

Taylor & Francis Group

Taylor & Francis, önde gelen bilim insanları ve araştırmacılardan alanların en üstünde faaliyet gösteren akademisyenlere ve profesyonellere kadar dünya çapında yazarlar ile ortaklık kuruyor. Beşeri Bilimler, Sosyal Bilimler, Davranış Bilimleri, Bilim, Teknoloji ve Tıp alanlarının tüm alanlarında yayınlıyoruz. Bilimsel dergilerin, kitapların, e-kitapların, kitapların ve referans kitapların dünyanın önde gelen yayıncılarından biriyiz.

Ofisler ağımız Oxford, New York, Philadelphia, Boca Raton, Boston, Melbourne, Singapur, Pekin, Tokyo, Kuala Lumpur, Stockholm, Yeni Delhi ve Johannesburg'da temsilcileri içerecek şekilde büyüdü. Bu, Taylor & Francis Group çalışanlarının, editörlerimize, topluluklarımıza ve yazarlarımıza yerel uzmanlık ve destek sağlamalarının yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki kurumlardaki kütüphane meslektaşlarımıza verimli ve uygun müşteri hizmetleri sağlamıştır.
Biz dijital dağıtım için bir tutku var (biz önde gelen yayıncıları biri olan online dergi ve e-Kitap ), dağıtım ve kararlıyız gelişmekte olan ülkelerde değil, kar amacı gütmeyen kuruluşlar mümkün olduğunca yaygın olarak kullanılan olarak dergi yapmak .
Taylor & Francis Group fazla yayınlar 2.400 dergi ve üzeri 5.000 yeni kitap 120,000 uzman başlıkları aşan bir kitap Yayındakiler, her yıl. Müşterilerimizin, işlerini verimli bir şekilde yerine getirmelerini, eğitimlerini geliştirmelerini ve seçtikleri pazar sektörlerinin ilerlemesine katkıda bulunmalarını sağlayan kaliteli bilgi ve bilgi sağlayıcıları konumundayız.
Max Planck ve Taylor & Francis Grup açık erişim anlaşması imzaladı.
KAYNAK
http://taylorandfrancis.com/about/
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2017-01/tf-mpa011717.php

Yorumlar